Daryl en Carol in het tiende seizoen van The Walking Dead

Veronica Superguide logo
Daryl en Carol in het tiende seizoen van The Walking Dead

Trailer: Strijd tegen de Whisperers, in The Walking Dead seizoen 10

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De strijd tussen de survivors en de creepy Whisperers staat op het punt te beginnen! Bekijk de eerste trailer van The Walking Dead seizoen 10.

In het tiende seizoen loopt het conflict tussen de overlevenden en de walgelijke Whisperers volledig uit de hand. Dat zat erin, want deze killers die zich verkleden als walkers haalden al de nodige rottigheid uit; en dan zeggen we het nog netjes!

Werk aan de winkel voor Daryl en Carol, zo’n beetje de enige twee overgebleven capabele personages! En Michonne dan, denk je? Nou…

The Walking Dead

Op Comic-Con bevestigde actrice Danai Gurira (Michonne) dat het tiende seizoen van The Walking Dead het laatste is voor haar. Schijnbaar proberen de makers wel Lauren Cohan (Maggie) terug aan boord te krijgen. Cohan verliet de serie na moeizame salarisonderhandelingen; toen ze een hoofdrol kreeg in de komische spionageserie Whiskey Cavalier was ze vertrokken. Hoewel deze serie best leuk was keken er te weinig mensen naar voor een tweede seizoen… Het wordt sowieso lastig, want het tiende seizoen van TWD is al grotendeels opgenomen.

Spinning Dead

Dan was er een tijdje geleden nog sprake van een tweede Walking Dead spin-off. Hiervan zijn nog geen beelden, maar op Comic-Con werd er al een tipje van de sluier opgelicht. In tegenstelling tot de hoofdserie en Fear The Walking Dead, draait dit verhaal om mensen die redelijk veilig zijn opgegroeid tijdens de zombie-apocalyps, op een andere plek dan waar de eerdere series zich afspelen.

Een paar mensen verlaten deze veilige plek, vanwege nog onbekende redenen, en worden geconfronteerd met de bikkelharde wereld buiten de hekken. De hoofdrolspelers in deze serie zijn Alexa Mansour (How To Get Away With Murder), Nicolas Cantu (The Good Place), Aliyah Royale (The Red Line) en Annet Mahendru (The Americans). Wanneer de serie precies verschijnt is nog niet duidelijk.

De film!

Dan was er nog nieuws over de films die over The Walking Dead gemaakt worden, met Rick Grimes (Andrew Lincoln) in de hoofdrol. Comic-Con had een korte, nietszeggende teaser waarin toch één ding duidelijk werd. De films zijn niet bedoeld voor televisie, maar komen daadwerkelijk in de bioscoop!

Lang leve The Walking Dead!

Het aantal kijkers van The Walking Dead mag dan wat ingezakt zijn, TWD is nog altijd één van de populairste series op de planeet. De makers doen er alles aan om die positie vast te houden. Onlangs stopte de comic waar de serie op gebaseerd is nogal onverwacht. De schrijver Robert Kirkman stelde fans van de show alvast gerust: de kans is klein dat de serie op dezelfde manier eindigt.

Lees verder