the walking dead twd andrew lincoln rick grimes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
the walking dead twd andrew lincoln rick grimes

Andrew Lincoln tekent voor drie The Walking Dead-films

|
|

Laatste update:

Dit seizoen neemt Andrew Lincoln afscheid van The Walking Dead. Toch hebben we nog niet het laatste gezien van Rick Grimes! (LET OP: bevat spoilers!)

Zombie-Rick

De Nederlandse fans moeten nog even geduld hebben tot dinsdag, maar de Amerikanen hebben gisteravond al afscheid van Rick Grimes genomen in een emotionele aflevering van The Walking Dead. Maar het vaarwel is minder definitief dan gedacht. Andrew Lincoln zal volgens The Hollywood Reporter namelijk opnieuw in de rol van Rick kruipen in drie The Walking Dead-films. Maar gaat het hier om prequels, spin-offs, zombie-Rick of is er toch iets anders aan de hand?

Finale

De mensen die niet willen weten hoe het is afgelopen met Rick, kunnen nu beter stoppen met lezen. Sluit je browser maar, we wachten wel even. Oké, tussen ons gezegd en gezwegen: Rick heeft zijn grote finale overleefd! De films zullen dan ook het verhaal wat er met hem gebeurde ná zijn laatste aflevering. Teleurstellend genoeg zullen de films niet in de bioscoop, maar alleen op televisie worden vertoond. De productie van deze televisiefilms zal volgend jaar van start gaan. Helaas is nog niet bekend wanneer we het eindresultaat kunnen bewonderen.

Lees verder