Vier minuten lange trailer voor Fear The Walking Dead seizoen 5!

Veronica Superguide logo
Vier minuten lange trailer voor Fear The Walking Dead seizoen 5!

Vier minuten lange trailer voor Fear The Walking Dead seizoen 5!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De meeste fans van The Walking Dead zullen nog amper bekomen zijn van de schokkende slachtpartij die in de aflevering van vorige week plaatsvond. En daar komt nog bij dat de aflevering van morgen meteen de laatste van het seizoen is. Gelukkig is er een vijfde seizoen van spin-off Fear The Walking Dead op komst, om ontwenningsverschijnselen te voorkomen. Hier vast de vier minuten lange trailer:

Overstappende personages

Nadat Morgan (Lennie James) vorig jaar “overstapte” van The Walking Dead naar deze spin-off die zich eerder in de tijd afspeelt, lijkt hij dit vijfde seizoen definitief tot één van de vaste hoofdpersonages te zijn uitgegroeid. Wat vaste kijkers verder op zal vallen aan deze trailer is dat Daniel Salazar (Rubén Blades) terugkeert, die sinds de seizoensfinale van seizoen 3 niet meer gezien is. Ook duikt aan het eind Dwight (Austin Amelio) op, die net als Morgan de stap van TWD naar FTWD gaat maken; hij was ook al sinds het einde van seizoen 8 niet meer van de partij.

In Amerika begint seizoen 5 van Fear The Walking Dead op 2 juni op AMC. Er is nog niks bekend over een Nederlandse zender die het zou hebben aangekocht. Vermoedelijk zullen Nederlandse fans het net als vorig jaar dus moeten doen met AMC, dat via verschillende kabelaars te ontvangen is.

Lees verder