Massa is Kassa-soap gaat door- Nicol: ‘Ben al half jaar single’

Peter Gillis en Nicol Kremers

Peter en Nicol gaven er in februari de brui aan, terwijl er nog steeds onderzoek wordt gedaan naar een vermeende mishandeling van Nicol door Peter. Nicol is tegenwoordig vooral druk op het platform TikTok, waarop ze meldde dat ze al sinds september 2022 single is.

Bekend is al dat Nicol in het nieuwe seizoen van Massa is Kassa (dat waarschijnlijk in mei begint) geen grote rol meer zal hebben, maar het afgelopen seizoen zou dus deels gefilmd zijn terwijl Nicol en Peter al niet meer bij elkaar waren. Als wat Nicol zegt klopt, zou sowieso de ‘kerstspecial’ een poppenkast geweest zijn, omdat het stel toen dus al niet meer samen was.

De redactie van Shownieuws vroeg Peter Gillis om reactie, en die ontkent juist dat er in september al sprake was van een breuk. Ook SBS reageerde verrast: daar was niet bekend dat Nicol en Peter al eerder uit elkaar waren. Op het moment is niet helemaal duidelijk wat er aan de hand is, maar de verhalen van Nicol en Peter kunnen niet allebei waar zijn. De ex-partners kunnen nog proberen om een 'code rood' uit te roepen, maar daar trapt waarschijnlijk ook niemand meer in...

Wellicht geeft het komende seizoen van Massa is Kassa, dat in mei verschijnt, antwoord. Ondanks alle rellen rondom het programma blijft de reality-soap een behoorlijk grote hit op SBS 6.