‘Nicol al maanden weg bij Peter Gillis’

Deze week werd Nederland opgeschrikt door dé showbizz-breuk van het nog prille jaar. Peter Gillis en Nicol gingen uit elkaar! Er is nieuwe informatie over de breuk uit onverwachte hoek. Ex-realityster Michael van der Plas (de ex-man van Samantha de Jong) zegt dat Nicol hem op date gevraagd heeft.

Michael van der Plas en Nicol

Tegen Shownieuws verklaarde Michael dat Nicol graag met hem op date wilde. Volgens Michael zijn Peter en Nicol al een maand of vijf uit elkaar, althans: dat heeft Nicol hem verteld. De oud-realityster wilde best voor de gezelligheid wat afspreken, maar daar bleef het wat hem betreft bij. “Ik dacht: misschien is het wel leuk om een keer een drankje te doen aan de bar, of misschien te kletsen. Ik bedoel: zij doet reality, ik heb reality gedaan, dus misschien is dat wel leuk.”

Volgens Michael heeft hij de boot daarna afgehouden, maar kreeg hij wel het idee dat Nicol op zoek was naar een vent. “Het programma heet Massa is Kassa, maar volgens mij doet zij het daten óók in massa.”

Massa boetes

Massaal daten of niet: het lijkt er toch op dat de vermeende mishandeling door Peter de nekslag is geweest voor de relatie tussen Nicol en hem. Het stel zelf ontkent dit: volgens een woordvoerder “is de koek gewoon op.” De rechtszaak over het voorval moet nog voorkomen, maar daarbij komen ook nog andere beschuldigingen. De vakantieparken van de Massa is Kassa-ster liggen in verschillende gemeenten onder een vergrootglas, er dreigen hoge boetes en omdat sommige parken geen vergunningen hebben moeten ze mogelijk zelfs helemaal dicht.

Vooralsnog gaat SBS 6 door met Massa is Kassa: Nicol maakt vanaf volgend seizoen geen vast deel meer uit van de cast.