Massa is Kassa-ster Peter Gillis woedend na vragen over rechtszaken

Peter Gillis

Meer dan een jaar na de brute overval op zoon Mark, zat de familie Gillis vandaag gezamenlijk in de rechtbank, waar ze tot hun opluchting hoorden dat de verdachten voorlopig vast blijven zitten. In deze, voor hun wel heel bekende arena, was de opluchting helaas van korte duur. Wanneer de verslaggever van RTL Boulevard vraagt hoe het zit met die andere rechtszaak, die van de vermeende mishandeling van zijn vriendin Nicol, slaat de sfeer om.  

Nicol verhoord

De Massa is Kassa-ster laat weten dat Nicol nog verhoord zal moeten worden, maar dat hij het met vertrouwen tegenmoet ziet. Iets wat niet helemaal blijkt te kloppen: wanneer het ANP later op de avond navraag doet bij het Openbaar Ministerie blijkt dat Nicol de afgelopen week al is verhoord. Dit betekent dat de rechtszaak een vervolg kan krijgen. Naar verwachting is zal de inhoudelijke behandeling ergens begin volgend jaar plaatsvinden. Volgens het OM zou Peter haar in mei onder meer in haar rug en neus hebben gebeten. 

'Je moet vragen of ze doof is!'

Houdt het hier op? Nee! Wanneer de doortastende Boulevard-ster besluit ook nog te vragen naar Peters instortende campingimperium, is de maat vol: “ik kan niet meer vertellen dan wat jullie al gelezen hebben, jullie weten het beter dan iedereen. Een faillissement is niet aan de orde". Hij heeft overduidelijk geen zin meer in het interview: “jongedame de groeten!" roept Peter, terwijl hij wegloopt. Naderhand instrueerd hij zoon Mark om niet meer op de vragen van RTL Boulevard in te gaan: “je moet vragen of ze doof is”.