• Familie Gillis

‘Waar rook is, is vuur’: Nicol reageert op vermeende mishandeling Peter Gillis

Door Robin Heerkens
Peter Gillis en Nicol Kremers

Opmerkelijk! Masss is Kassa-ster Nicol Kremers, de partner van vakantieparkenbaron Peter Gillis, lijkt te beamen dat er toch meer speelt in de mishandelingszaak die het OM tegen Peter aanspande.

Nicol gaf een mega-uitgebreid interview aan showbizzjournalist Andries Jelle de Jong, die het hele gesprek ook op YouTube plaatste. Natuurlijk stipte hij ook de mishandelingszaak aan. "De eerste reactie als je zo’n telefoontje krijgt van Shownieuws is: ‘We weten nergens niets van", legt ze uit. "Verder wil ik daar ook niets over zeggen. We zijn daarmee bezig met de advocaat en dat is het eigenlijk. We zijn er nog mee bezig en ik ga dat proces ook absoluut niet schaden door daar iets over te zeggen. Ik kan nog niets zeggen en dat doe ik ook niet."

'Waar rook is, is vuur'

Toch vroeg de interviewer zich af of er niet toch meer aan de hand is. Het OM vervolgt iemand natuurlijk niet voor niets. "Nou goed, er zal gerust iets gebeurd zijn, want het is vaak ‘waar rook is, is vuur’. Er is altijd iets aan de hand", zei hij. Gek genoeg - gezien de felle Gillis-verdediging én ontkenning van de afgelopen tijd - was... Nicol het daarmee eens. "Ja", zei ze namelijk stellig na het 'waar rook is, is vuur'-moment.

Verhaal doen

Nicol belooft ooit wel meer uitleg te geven over wat er nu precies gebeurde tussen haar en Peter. "Daar komen we ooit nog wel een keer met een verhaal over naar buiten. Dat doen we nog wel een keer. Als het verhaal afgerond is, dan zullen we er nog een keer een verklaring over geven.

Bijten en duwen

Peter Gillis heeft Nicol volgens het OM in haar rug en neus gebeten, tegen de muur geduwd, in haar borsten geknepen, aan haar oor getrokken en aan haar armen en haren getrokken. Dat is de verdenking die de officier van justitie onlangs bekendmaakte bij de rechtbank in Den Bosch.

Het bewuste Nicol-fragment zie je in onderstaande video, vanaf 45:10: