Wat gaat er met Massa Is Kassa gebeuren na de breuk van Peter en Nicol?

Na een turbulente tijd is de kogel door de kerk: Peter Gillis en zijn Nicolleke zijn uit elkaar. Wat betekent de breuk voor realityserie Massa is Kassa?

Door Emma de Wijer
Nicol en Peter Gillis
© Brunopress

De breuk tussen Peter en Nicol komt voor velen niet als een verrassing. Toen er bekend werd dat er een zaak loopt tegen de vakantieparkbaas omdat hij Nicol mishandeld zou hebben, werd duidelijk dat het lang niet altijd rozengeur en maneschijn is bij het stel. Afgelopen vrijdag ging de kogel door de kerk: Peter en Nicol hebben een punt achter hun relatie gezet.

Exit Nicol

Massa is Kassa-fans vragen zich af: wat betekent dit voor de populaire SBS-serie? In een persverklaring schrijft de woordvoerder van Peter en Nicol dat zij in ieder geval geen deel uit zal maken van een nieuw seizoen van Massa is Kassa. Onze columnist Rob Goossens heeft aanvullende informatie: Nicol is nog tot februari te zien in Massa is Kassa.

Verborgen breuk

Daarna is het einde verhaal voor Nicols carrière als realityster. "Het is dag dag Nicol, we gaan haar niet meer terugzien", licht Rob toe in RTL Boulevard. Presentatrice Vivienne van den Assem speculeert dat de realityserie de verklaring is dat ze hun breuk niet eerder hebben gemeld. "Die kans is vrij groot inderdaad", beaamt Rob. "Dat ze hebben gedacht: misschien dat Talpa het niet zo leuk vindt. Of dat er contractueel afspraken waren."

Klapt Nicol uit de school?

Wat de breuk voor de zaak tegen Peter betekent, is niet duidelijk. Rob denkt echter niet dat Nicolleke uit de school zal klappen over haar kersverse ex. "Peter is in een ding ontzettend slim geweest", licht hij toe. "Al de rijkdom waar Nicol van mocht meeproeven heeft hij gehouden. Auto's, sieraden, het appartement waar haar ouders in Spanje in zitten. Alles is nog steeds van hem." Als Nicol nog iets van het luxeleven wil voorzetten, is ze van hem afhankelijk, aldus Rob. "Ik kan me zo voorstellen dat ze afspraken hebben gemaakt over dat zij zich milder uitlaat over wat er gebeurd is."

RTL Boulevard zie je elke dag om 18.35 uur op RTL 4.