De Black Panther komt terug, maar echt haast heeft hij niet...

Veronica Superguide logo
De Black Panther komt terug, maar echt haast heeft hij niet...

Marvel onthult premièredatum Black Panther 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Dát Black Panther (2018) een vervolg zou krijgen was al lang duidelijk, maar we weten nu ook wanneer!

Op D23, de conventie van de Disney-fanclub, kwam regisseur Ryan Coogler met het blijde nieuws. Black Panther 2 verschijnt op… 6 mei 2022.Ouch, dat duurt dus nog bijna drie jaar! Daarmee is Black Panther 2 op dit moment de laatste Marvel-film waarvan een datum bekend is.

Volgens Coogler is het niet zo dat het team lui is, maar ze willen Black Panther 2 gewoon zo goed mogelijk maken. Er is al een schurk gereserveerd en de titel is (intern) ook al gekozen

Voor 2020 staan in elk geval films over Black Widow en The Eternals gepland. Shang-Chi, Doctor Strange en Thor zien we terug in 2021. De bioscoopfilms staan nog los van de series die op Disney+ gepland staan. Het is nog erg vroeg, dus we weten nog niet zo veel over Black Panther 2. Martin Freeman, die CIA-agent Everett Ross speelde in de eerste film, zei dat hij wel terugkeert voor het vervolg.

Black Panther werd geroemd vanwege de fantasievolle setting en de afro-Amerikaanse cast. Na Avengers: Endgame is het de succesvolste Marvel-film, en het superheldenepos won drie Oscars én werd genomineerd voor Beste Film. Uniek!

Lees verder