Keanu Reeves op de première van John Wick 3 Parabellum.

Veronica Superguide logo
Keanu Reeves op de première van John Wick 3 Parabellum.

Gerucht: Marvel wil Keanu Reeves voor nieuwe MCU-film The Eternals

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Marvel bouwt na Avengers: Endgame rustig verder aan hun filmimperium. Op de agenda staat ook de MCU-prequel The Eternals, waar Marvel mogelijk John Wick-baas Keanu Reeves voor wil hebben.

Dat meldt Cinemablend. Nog wel goed om te vermelden: het gaat om een gerucht. Naar verluidt zou Keanu nog moeten reageren op het voorstel. Het is ook nog niet bekend om wat voor rol het gaat. Maar hé, boeien! Keanu in een Marvel-film is hoe dan ook goed nieuws!

De carrière van Keanu Reeves

Keanu gaat momenteel extreem lekker, dus zo'n Marvel-rol past - zeker na die afgeketste rol in Captain Marvel - prima in zijn drukke schema. Momenteel schittert hij uiteraard als iedereens favoriete assassin in monsterhit John Wick 3 (de succesvolste film uit de franchise), Toy Story 4 komt eraan (mét Keanu) én dan is er ook nog de nieuwe Netflix-romcom Always Be My Maybe, waarin Keanu een geniale cameo heeft. Wauw! 

MCU Phase 4 

Fase 4 van het MCU is nog vrij mysterieus. We weten vrij zeker dat er naast de Black Widow-film ook vervolgen op Black PantherDoctor Strange en Guardians of the Galaxy aankomen. Ook krijgen we de gloednieuwe Aziatische martial arts-film Shang Chi voorgeschoteld. 

Wat is The Eternals?

En The Eternals dan? Dit is een redelijk onbekend, stokoud superheldenteam vol met krachtige halfgoden. Angelina Jolie zou al gestrikt zijn voor één van de hoofdrollen, net als GoT-baas Richard Madden. Waarschijnlijk zoekt Marvel ook nog een homoseksuele acteur voor een grote rol. Het speelt zich miljoenen jaren voor het huidige MCU-af, zo denken ingewijden. Zie het dus als een soort prequel op de hele franchise!

Lees verder