Angelina Jolie als Maleficent in Disney-film

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angelina Jolie als Maleficent in Disney-film

Van Maleficent naar Marvel? ‘Angelina Jolie in gesprek voor The Eternals’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Half Hollywood loopt inmiddels rond in een maillot of draagt een cape, maar Angelina Jolie wist niemand nog te strikken om een superheldin te spelen. Maleficent komt nog het dichtst bij een superschurk, maar volgens nieuwe geruchten is ze ook in gesprek met Marvel om een rol in een komende film te spelen!

Het zou om een rol in The Eternals gaan. Een verfilming van een comicbook over gelijknamige halfgoden. De film wordt geregisseerd door Chloe Zhao maar voor de rest houdt Marvel het project nog stil en willen ze ook niet reageren op deze geruchten.

Het liefdesverhaal van Ikaris en Sersi

The Hollywood Reporter heeft echter een betrouwbare bron. Volgens hem/haar gaat de film over de strijd tussen de Eternals en de kwaadaardige Deviants. Deze twee halfgodenfacties zijn weer kinderen van de Celestials, die functioneren als een soort goden binnen het Marvel-universum. Volg je het nog allemaal? Mooi! Dan gaan we lekker door: de film zou specifiek gaan over het liefdesverhaal van de Eternals Ikaris en Sersi. Wie Angelina Jolie speelt is nog niet bekend

Eindelijk in een superheldenfilm

Zhao is een prijswinnende indieregisseur wiens eerdere werk bestaat uit The Rider en Songs My Brother Taught Me. Het zou een van de redenen zijn dat Angelina Jolie eindelijk een superheldenfilm wil maken. De actrice speel één keer eerder in een comicverfilming: het matige Wanted uit 2008.

Hopelijk wordt The Eternals een stuk beter en anders hebben we altijd nog Maleficent: Mistress of Evil in het najaar. Mickey Mouse krijgt onze centjes hoe dan ook wel!

Lees verder