David Gyasi doet mee aan Maleficent 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
David Gyasi doet mee aan Maleficent 2

David Gyasi doet mee aan Maleficent 2

|
|

Laatste update:

Veel weten we nog niet over de tweede Maleficent-film van Disney, dus bij elk nieuwtje springen we even op van onze stoel. Zoals vandaag: er is namelijk weer een nieuwe acteur aan de cast toegevoegd.

Niemand minder dan de Britse acteur David Gyasi doet mee aan Disney's Maleficent 2, het vervolg op de succesvolle Disneyfilm uit 2014, weet Deadline te melden. Angelina Jolie speelt in het tweede deel (uiteraard) opnieuw de hoofdrol en Elle Fanning keert terug als Aurora.

Het eerste deel van Maleficent werd voor 180 miljoen dollar (160 miljoen euro) geproduceerd en wist wereldwijd zo'n 760 miljoen dollar (674 miljoen euro) op te halen. Reden genoeg voor Disney om met een Maleficent 2 op de proppen te komen. In de films wordt het sprookje verteld vanuit het oogpunt van de heks, de rol van Angelina Jolie. De regie van Maleficent 2 is in handen van Joachim Rønning.

De vers aangetrokken acteur David Gyasi is bekend van rollen in Interstellar (2014) en Annihilation (2018) en de BBC-serie Troy: Fall of a City. Wanneer het langverwachte tweede deel van Maleficent in de bioscopen gaat draaien is nog niet bekendgemaakt, de opnames zijn net begonnen. Welke rol David precies gaat spelen weten we óók nog niet. 

Lees verder