Toy Story 4-trailer: Woody en Buzz zijn terug, met Keanu Reeves!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Toy Story 4-trailer: Woody en Buzz zijn terug, met Keanu Reeves!

Toy Story 4-trailer: Woody, Buzz en… Keanu Reeves!?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Nog ruim een maand, en dan keren Woody en Buzz Lightyear weer terug in de bioscoop, in Toy Story 4. Actieheld Keanu Reeves is ook te zien in de nieuwste trailer, als Canadese stuntman!

Het verhaal van toe Story was lange tijd nogal vaag, maar met de nieuwste trailer is het in één keer duidelijk. Bonnie, de nieuwe eigenaar van Woody (Tom Hanks) en Buzz Lightyear (Tim Allen) heeft een nieuw speelgoedje gemaakt bij handenarbeid. Deze Forky (Tony Hale) verkeert echter continu in crisis, omdat hij het leven begon als een ‘spork’.

Als Forky verdwijnt zoeken Woody en Buzz hem op: al snel lopen ze tegen Bo Peep op; Woody’ s vriendin die eerder zomaar verdween. Zij heeft een nieuwe bondgenoot gemaakt: Duke Caboom (Keanu Reeves) die op zijn stuntmotor de gevaarlijkste fratsen uithaalt. Samen proberen ze Forky terug te vinden.

Toy Story 4

Na het tomeloze geweld van John Wick 3: Parabellum is het leuk om Keanu Reeves weer even in wat meer ontspannen setting te zien. Hoewel: volgens Tom Hanks gaan we door het einde van Toy Story helemaal kapot, en finaal door de mangel. Dat gingen we in Toy Story 3 eigenlijk al!

We zien het vanaf 21 juni: dan gaat Toy Story 4 in première.

Lees verder