Martien geschokt door beschuldiging Nadège: 'Dat is helemaal niet waar!'

Door Redactie
Martien Meiland, Chateau Meiland

Nadège klapte gisteren uit de school over de Meilandjes. Ze was niet te spreken over de manier waarop ze haar hebben behandeld. Volgens de huishoudster hebben de Meilandjes haar weggestuurd en hoeft ze ook niet meer terug te komen, omdat ze volgens hen 'niks uitvoert'. Maar bij RTL Boulevard reageert Martien verbijsterd op die beschuldiging. Volgens hem is daar niets van waar. 

De grote boze Meiland

Maar wat hebben de Meilandjes dan voor ergs gedaan dat Nadège zo boos is? Op Facebook post ze, na alle heisa omtrent haar eerdere beschuldigingen, een filmpje waar ze precies uitlegt hoe de vork in de steel zit. "Vanochtend ben ik naar het kasteel gegaan om te werken zoals gewoonlijk. Ze hebben me gezegd naar huis te gaan, omdat ik mijn werk niet zou doen, dat ik niets zou uitvoeren. Dat heeft me enorm teleurgesteld." De video is natuurlijk volledig in het Frans, maar hier kun je het filmpje met ondertiteling zien

'Het is jammer'

Martien lijkt als een wesp gestoken wanneer RTL Boulevard met de microfoon komt. "Dat is helemaal niet waar! Dat is spijtig om te lezen." Volgens Martien heeft de familie juist veel voor de geliefde huishoudster gedaan. "We hebben ook een parketvloer geschonken aan haar, voor de keuken. Dan vind ik het spijtig dat zo naar praat!" Volgens Martien hoeft Nadège niet meer te komen, omdat er simpelweg geen werk meer is voor haar. Als er geen gasten komen, kan de ondernemersfamilie de klusjes zelf (is dat zo?). "Ik kan niet elke werknemer op m'n rug meenemen naar Nederland of zo", vult Martien nog toe. Wat een commotie weer! 

Chateau Meiland

Eerder kondigde de familie aan dat er zeker nog een seizoen van Chateau Meiland komt, maar dat die zich in Nederland afspeelt. Het kasteel staat te koop (voor een fikse prijs) en Nadège blijft in Frankrijk wonen.