Nadège en familie in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Nadège en familie in Chateau Meiland

Inzamelingsactie gestart voor Nadège uit Chateau Meiland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het was even slikken toen Caroline afscheid nam van Chateau Meiland. Maar de leegte die zij achterliet in het kasteel werd al snel opgevuld door Nadège. Deze Française werkte zich in rap tempo op van huishoudster tot huisvriendin. Aan de hechte band tussen Nadège en de Meilandjes dreigt echter een einde te komen nu de ondernemersfamilie remigreert naar Nederland. Maar uit het oog betekent in dit geval niet uit het hart...

Kasteeltje kopen?

Shownieuws schrijft dat Astrid, blijkbaar een trouwe fan van Chateau Meiland, via Facebook een inzamelingsactie is gestart om Nadège een hart onder de riem te steken. De huishoudelijke hulp komt tenslotte ook zonder inkomen te zitten als haar werkgevers een punt zetten achter hun Franse avontuur. Het uiteindelijk doel is dat Nadège het chateau kan kopen.

Argwaan

Gelukkig beseft de weldoener zich dat dat misschien wat ambitieus is. Daarom schrijft Astrid: “Mocht deze actie onverhoopt iets minder opleveren, dan kan die vrouw het geld goed gebruiken om naar een ander appartement te verhuizen.” Ondanks dat er ook wat argwaan de kop opsteekt in de reacties, lijken Martien en Erica lijken het initiatief te ondersteunen. Zij delen de actie namelijk op hun persoonlijke Facebook-pagina's. Natuurlijk kan het geen kwaad om nog heel even te wachten met storten tot er een officiële oproep komt van de familie Meiland!

Lees verder