Nadège en De Meilandjes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nadège en De Meilandjes

Blijft Chateau Meiland-Nadège toch achter in Frankrijk?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Trouwe Chateau Meiland-huishoudster Nadège mocht wat Martien betreft misschien wel meeverhuizen wanneer De Meilandjes eind dit jaar Frankrijk achter zich laten. Maar... heeft ze daar eigenlijk wel zin in?

De 'engel' van Martien - zoals hij haar eens omschreef - kwam een tijdje terug als geroepen nadat huisvriendin Caroline Chateau Marillaux verliet. Nadège mocht zelfs mee op vakantie! Toen de fam bekendmaakte dat ze dit jaar nog terug verhuizen naar Nederland (in deze mega-deluxe woonboerderij) vroegen wij ons ook meteen af: what about Nadège?! Het lijkt erop dat ze haar leven gewoon in Frankrijk blijft voortzetten.

Nadège gaat verhuizen

In de nieuwste aflevering van online reality-show Wat Wil Maxime zien we hoe Maxime, Erica, kleine Claire en Martien samen met Nadège op huizenjacht gaan! "Wij gaan naar het dorpje hiernaast om een huis te bekijken voor Nadège. Ze wil misschien verhuizen naar Aixe-sur-Vienne", legt Maxime uit. Dit zou tevens dichter bij het Chateau liggen, dus win-win!

Gewoon in Frankrijk blijven

"Laatst waren wij in een restaurant", gaat Maxime verder, "en raakte zij aan de praat met de kok. Die zei: ‘Oh, ik heb net wat gekocht en ga het ook restaureren! En daarna in de verhuur!’ Dus wij gaan nu kijken of het wat is." In het filmpje zien we hoe de fam het huis even grondig keurt. Gaat dit het nieuw stekje van Nadège worden? En is daarmee haar mogelijke verhuizing naar Nederland van de baan? Waarschijnlijk wel, of het moet zijn dat ze twee keer in één jaar van woning wisselt. 

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland begint aankomende maandag en is dan elke week om 20:30 uur te zien op SBS6.

Lees verder