De familie Meiland met Nadège

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De familie Meiland met Nadège

Oplossing gevonden voor Nadège uit Chateau Meiland?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Chateau Meiland kan inmiddels niet zonder huishoudster Nadège. Ze vormt een gouden duo met Martien en ontpopte zich tot volwaardig lid van de Meiland-fam. Nu de Meilandjes naar Nederland verhuizen, blijft Nadège moederziel alleen achter in Frankrijk... of toch niet?

De 'engel' van Martien - zoals hij haar eens omschreef - kwam als geroepen nadat huisvriendin Caroline Chateau Marillaux verliet. Ze ging zelfs mee op vakantie! Toen de Meilandjes bekendmaakten dat ze dit jaar nog terug verhuizen naar Nederland (in deze mega-deluxe woonboerderij) vroegen wij ons ook meteen af: en Nadège dan

Oplossing gevonden

Martien, Erica en Maxime zullen hun trouwe én enige werknemer toch niet zomaar laten stikken? Non! Dat gaat waarschijnlijk ook niet gebeuren! "Nadège die bij ons op het chateau werkt, zal ik wel erg missen als we weg zijn", zegt Martien deze week in gesprek met Story. Toch is er nog hoop. "Maar misschien kan ze inderdaad wel meekomen naar Nederland."

Chateau Meiland seizoen 3

Dat zou natuurlijk érg leuk zijn: dan hoeven kijkers Nadège ook niet te missen in seizoen 3 van de realityshow, vanaf maart te zien op SBS6. Maar hoe zit het eigenlijk met dat nieuwe onderkomen in Nederland? "Onze nieuwe plek is helemaal te gek", aldus een enthousiaste Martien. Nou... wat goééééd! "Je kunt er met drie gezinnen op één terrein wonen, maar toch je privacy hebben. Om half twaalf kunnen we samen wijnen en daarna kan iedereen zich terugtrekken. Ideaal!"

Chateau Meiland seizoen 3 is vanaf 23 maart te zien op SBS6.

Lees verder