Breuk tussen familie Meiland en Nadège?

Breuk tussen familie Meiland en Nadège?

Bonje in Chateau Meiland! Schoonmaakster Nadège is vertrokken uit het kasteel en is diep teleurgesteld in Martien, Erica en Maxime. Schijnbaar is de geliefde schoonmaakster eruit gebonjourd.

Op Facebook haalt de schoonmaakster fiks uit naar de familie Meiland. “Vandaag ben ik erg teleurgesteld. Ze hebben me naar huis gestuurd en verweten dat ik niets deed! Ik dacht dat ik deel uitmaakte van de familie!”

Daar blijft het niet bij, want de teleurgestelde Nadège bleef berichtjes op Facebook plaatsen, gesterkt door berichten die ze van haar fans ontving. “De familie heeft me niet meer nodig, maar gelukkig betalen ze me door tot het einde van mijn contract. Het was maar een tv-parade, en draaide om de kijkcijfers. In tegenstelling tot wat er gezegd wordt heeft de familie geen enkel gevoel.”

Tot slot meldt Nadège dat er achter de schermen van Chateau Meiland het een en ander gebeurd is. “Jullie weten niet wat er achter de decors gebeurt!”

Shownieuws nam contact op met Nadège, en ze vertelde dat ze vanochtend door de familie Meiland naar huis is gestuurd. De schoonmaakster is enorm teleurgesteld en zag het zelf totaal niet aankomen.

Chateau Meiland

Nadège zegt in het interview dat ze als ‘stront’ behandeld is, en het gedrag van de Meilandjes haar enorm tegenvalt. Volgens Nadège bood de familie haar eerder al eens aan om een appartement voor haar te kopen, maar is ze nu blij dat ze dat aanbod afsloeg.

Het kopen van een appartement klinkt ons eigenlijk wél vrij aardig in de oren, maar wij zijn natuurlijk niet bij het gesprek aanwezig geweest. Of Martien en co. écht ineens gemeen hebben gedaan, of er misschien sprake is van spraakverwarring horen we hopelijk snel!

De familie Meiland kondigde aan dat het nieuwe seizoen van Chateau Meiland zich in Nederland afspeelt: hun chateau staat te koop, en Nadège blijft in Frankrijk wonen. Dat was al een bittere pil, maar deze ruzie is eeuwig zonde.