Martien Meiland en vrouw Erica van Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland en vrouw Erica van Chateau Meiland

Terug uit quarantaine! Nadège herenigd met familie Meiland

|
|

Laatste update:

Nadège is weer herenigd met de familie Meiland! Dat maken we in ieder geval op uit een foto die de huishoudster van Chateau Marillaux deelt op Facebook.

Familie Meiland weer terug uit quarantaine

Het heeft even geduurd, maar Nadège heeft haar werkgevers weer in de armen kunnen sluiten. De huishoudster meldt op Facebook (via RTL Boulevard) dat de familie Meiland weer teruggekeerd is uit quarantaine. Nadège voegt aan haar post ook een foto toe, waarop te zien is hoe kasteelheer Martien en dochter Maxime in hun auto aan komen rijden.

Meilandjes terug op Chateau Marillaux

Zoals we eerder vertelden was het nogal stil in het kasteel van de Meilandjes… En met goede reden: het coronavirus had namelijk inmiddels ook de familie bereikt! Logischerwijs zaten Martien, Erica, Maxime en de kleine Claire een poos in quarantaine. Dat betekende echter wel dat huishoudster Nadège er een tijdje alleen voor stond. Gelukkig is daar vandaag dus echter verandering in gekomen. De familie Meiland is namelijk terug op Chateau Marillaux!

Inzamelingsactie voor huishoudster Nadège

Of nou ja, we kunnen natuurlijk beter zeggen dat de familie Meiland voorlopig terug is op Chateau Marillaux. Zij verhuizen binnenkort namelijk terug naar Nederland. De grote vraag is natuurlijk wie het kasteel gaat kopen… Ondanks dat het prijskaartje mogelijk meevalt, zijn fans toch maar vast een inzamelingsactie begonnen voor Nadège. Met het opgehaalde geld kan zij mogelijk de kasteelvrouw worden! Althans, als ze dat zelf ook wil

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Lees verder