Nadège in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nadège in Chateau Meiland

Doneeractie? Chateau Meiland-Nadège wil helemaal geen kasteel!

|
|

Laatste update:

Huishoudster Nadège van Chateau Meiland ziet het niet zo zitten om het kasteel van Martien, Erica en Maxime over te kopen wanneer de fam weer terugkeert naar Nederland. Daarmee reageert ze op de ambitieuze doneeractie van een fan die haar het opgeknapte B&B-kasteel gunt. 

Het idee? Chateau Meiland-fan Astrid opende een speciale rekening waarop je een donatie kunt storten. "Alle fans/kijkers van Château Meiland doneren €1,00 et voilà: € 1,5 miljoen euro. Die geven we aan Nadège zodat zij het Château kan kopen", zo legt ze het ambitieuze plan uit. Maar een kasteel kopen? In haar eentje? Dat gaat Nadège toch iets te ver...

Non

Nadège zegt dan ook non wanneer Shownieuws haar vraagt of ze ook daadwerkelijk 't kasteel koopt wanneer er genoeg geld binnenkomt. "Een kasteel kopen is niet verstandig!", zegt de Française. "Je moet het kunnen onderhouden en dat is niks voor mij." Toch vindt ze initiatief uiteraard wel oké. "Ik vind het lief dat er geld wordt ingezameld maar ik onderhoud mezelf met mijn salaris, waarvoor ik de familie Meiland bedank. Ik hou erg van de Meiland familie en ik zal er altijd voor ze zijn."

En nu?

Wanneer Martien, Erica en Maxime weer naar Nederland - Hengelo, om precies te zien - verhuizen, is het kasteel als het goed is verkocht. Eerder sprak Martien al de hoop uit dat de toekomstige eigenaren Nadège ook in dienst nemen om het Chateau schoon te houden. En die doneeractie? Die gaat nog gewoon door, hoor. Nadège wil namelijk verhuizen. "Ze zou het gelukkigst worden van het verhuizen naar een appartementje in een betere buurt van Limoges dan waar ze nu al dertig jaar woont", zegt Erica tegen Shownieuws. "Hoe leuk zou het zijn als we een mooi bedrag ophalen zodat dit gerealiseerd kan worden onder het mom van MY HOME IS MY CASTLE!"

Chateau Meiland slaat vanavond trouwens even over; vanwege Dodenherdenking is er even geen uitzending, maar volgende week maandag keren Martien en co. gewoon terug op SBS6!

Lees verder