Martien Meiland en vrouw Erica van Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland en vrouw Erica van Chateau Meiland

Martien Meiland wil Nadège meeverkopen met inboedel Chateau

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Net als de mannen van De Lamas probeert ook Paul de Leeuw onze gedachten in deze gekke tijd een beetje te verzetten. Hij kwam zodoende met Instagram-format Tv-quaran-Tine (TVQT). In het filmpje van vandaag spreekt Paul de Leeuw met Martien Meiland. Ze hebben het onder meer over de uitbraak van het coronavirus en de toekomst van Nadège.

Paul de Leeuw en Martien Meiland over corona

In het Instagram-filmpje hieronder, dat Paul de Leeuw Tv-quaran-Tine (TVQT) gedoopt heeft, zie je hoe de presentator een gesprek heeft met kasteelheer Martien Meiland, bekend van Chateau Meiland. Uiteraard hebben de twee het over de uitbraak van het coronavirus. Ondanks dat er in Frankrijk strenge maatregelen van kracht zijn, weet Martien zichzelf wel bezig te houden. Hij is namelijk nog lekker aan het klussen in zijn Chateau. Ook is er GELUKKKIG nog genoeg wijn!

Martien wil Nadège meeverkopen met inboedel

Zoals we jullie al eerder vertelden, verhuist de familie Meiland binnenkort terug naar Nederland. Zodoende vroegen veel mensen zich af wat er dan met Nadège zou gebeuren. Martien stelde eerder dat ze best mee mocht verhuizen naar Hengelo… Later leek het erop dat ze toch in Frankrijk zou blijven. In Tv-quaran-Tine van Paul de Leeuw volgt nu eindelijk duidelijkheid: "Wij hopen dat iemand het Chateau koopt en het bedrijf voort blijft zetten, zodat zij misschien met de inboedel meeverkocht kan worden." Euh... Het klinkt een beetje gek, maar we denken dat Martien het best lief bedoelt! Luister maar:

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Lees verder