De Lama's logo

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Lama's logo

Quarantaine TV van De Lama’s blijkt een schot in de roos

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Eind vorige week was er eindelijk weer eens wat leuks te melden! We lieten jullie toen weten dat Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Ruben van der Meer een online satirisch programma zijn gestart. Het voormalig De Lama's-trio presenteert - speciaal voor alle thuisblijvers - Quarantaine TV. En dat idee blijkt een schot in de roos!

Quarantaine TV van ex-Lama's Ruben, Tijl en Ruben

De harde kern van De Lama’s heeft met hun Quarantaine TV een online hit te pakken. Er hebben zich namelijk al meer dan 16.000 mensen geabonneerd op het YouTube-kanaal: Ruben, Tijl, Ruben. Eigenlijk vrij logisch, aangezien Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Tijl Beckand tot dusver elke dag nieuwe content plaatsen! Het gaat daarbij om beeldmateriaal dat ze opnemen tijdens hun conference calls op Skype. Kijk maar mee naar hun meest recente filmpje:

Quarantaine TV als broodnodig vermaak in coronatijd

Ruben van der Meer laat (via RTL Boulevard) weten dat het idee om Quarantaine TV te starten, ontstond toen een arts hen zei dat ze vooral in deze tijden moesten doen waar ze goed in zijn. De keuze voor YouTube is daarbij natuurlijk ook heel logisch: “nu alle theaters en tv-studio’s zijn gesloten, is dit de enige vorm die we tot onze beschikking hebben", aldus Van der Meer. De mannen willen doorgaan zolang als nodig is en zolang ze inspiratie hebben. Of die andere ex-Lama’s Patrick Lodiers en Jeroen van Koningsbrugge ook nog even langskomen is volgens Van der Meer niet uitgesloten!

De enige kritiek die we op Quarantaine TV hebben, is dat de filmpjes zo kort zijn... Zodoende wijzen we je voor wat langer kijkplezier ten slotte nog even op de beste films op Netflix én de beste series op Netflix!

Lees verder