Hilarisch! De Lama's komen met Quarantaine TV

Door Redactie
De Lama's, Quarantaine tv

In deze barre tijden komen Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Ruben van der Meer met een nieuw (online) satirisch programma. Het voormalig De Lama's-trio presenteert - speciaal voor alle thuisblijvers - Quarantaine TV. 

De Lama's bedachten dit programma van de week. "Veel en vaak gaat het nu op televisie over de coronacrisis. Dat is logisch, en dat moet ook want we moeten geïnformeerd worden", zo laat Tijl weten aan AD. "Het is verschrikkelijk wat er gebeurt, maar we moeten ook de humor blijven zoeken, want dat verbindt."

Zelfhypnose

De eerste en tweede aflevering staan inmiddels online en het belooft wat. Naast dat de drie veel praten over het coronavirus en televisieprogramma's kan de kijker nog meer verwachten. "We hebben een item over zelfhypnose. Er schijnt een manier te zijn waarop je voetbalwedstrijden in gedachten kunt terugkijken zonder de einduitslag te weten. Hoe het precies werkt, weten we nog niet. Ruben van der Meer vertelt hoe je je billen kunt afvegen zonder wc-papier." Bekijk hieronder de eerste aflevering! Dan kun je daarna koken met Jamie Oliver in zijn corona-kookprogramma.