Jamie Oliver

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jamie Oliver

Jamie Oliver maakt coronavirus-kookprogramma

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het alledaagse leven dat we tot een paar weken geleden voor lief namen staat inmiddels flink op zijn kop. Zaken als voetbal op televisie, even naar de kapper gaan en een biertje drinken in de kroeg zijn sinds de uitbraak van het coronavirus een stuk minder vanzelfsprekend geworden. Dat geldt zeker ook voor boodschappen doen, lekker koken en gezond eten. Om ons ook op culinair vlak door de coronacrisis te leiden, begint binnenkort een nieuw kookprogramma met Jamie Oliver!

Boodschappen

Het programma heeft als titel Jamie: Keep Cooking And Carry On meegekregen, een knipoog naar de Britse propagandaposter uit de Tweede Wereldoorlog die inmiddels is uitgegroeid tot een populaire internetmeme. In het programma leert Jamie hoe je ook in thuisisolatie de lekkerste gerechten maakt met de ingrediënten die tot je beschikking staan. Ook als je in de supermarkt niet alle boodschappen hebt gevonden waar je op hoopte. Bijvoorbeeld omdat Gordon je net is voor geweest

Inspiratie

Zoe Collins, chief content officer van de Jamie Oliver Group, vertelt aan Deadline: “Het programma komt voort uit de duizenden verzoeken die we hebben gehad van mensen die op zoek zijn naar inspiratie en ideeën om hen door deze moeilijke tijden heen te helpen. En wij geloven dat Jamie dat kan realiseren.”

Lees verder