Gordon, Talkshow, Patty Brard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon, Talkshow, Patty Brard

WTF: Gordon roept zijn volgers op tot hamsteren vanwege coronavirus

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Nu wisten we al dat we het corona-advies van sommige BN’ers beter in de wind kunnen slaan… Gordon maakt het echter wel heel bont! Hij roept in een video op Instagram namelijk op tot hamsteren.

Gordon komt met corona-advies: hamsteren

We weten dankzij de nieuwe coronamaatregelen allemaal wat ons te doen staat. Bijvoorbeeld zoveel mogelijk binnenblijven! Dat je een poosje thuis moet zitten, betekent echter niet dat je de hele supermarkt hoeft leeg te roven van wc-papier, handzeep en brood… Supermarkten worden gewoon bevoorraad, dus er is geen reden tot hamsteren. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon sociaal om wat voor anderen over te laten. Gordon denkt daar echter anders over. Volgens de zanger/presentator gaan we binnenkort namelijk in lockdown, zodat we er verstandig aan doen om voor meerdere weken boodschappen in huis te halen. Luister maar:

Gordon beschuldigd van paniekzaaien

Gordon zal het ongetwijfeld goed bedoelen, maar zijn advies staat natuurlijk haaks op hetgeen echt verstandig is! Zodoende hopen we dat niemand gehoor geeft aan zijn oproep. Het doet ons in ieder geval deugd dat veel mensen in de reacties het advies om te hamsteren ook nogal onverstandig vinden. Gordon wordt in de reacties zelfs beschuldigd van paniekzaaien. Daarnaast zijn er natuurlijk ook BN’ers wiens coronaboodschap we wel kunnen steunen!

Het is overigens niet de eerste keer deze week dat Gordon in het nieuws komt. Zo moest de zanger eerder al een moeilijk besluit nemen.

Lees verder