Gordon Heuckeroth

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon Heuckeroth

Gordon neemt moeilijk besluit door coronavirus

|
|

Laatste update:

Gordon gooit zijn drie horecazaken op slot. De zanger, presentator én ondernemer noemt het "hard", maar ziet geen andere mogelijkheid meer door het coronavirus en de impact die het heeft op ons dagelijks leven.

"Het is heel hard om dit als ondernemer te doen en ik wens mijn collega’s ook heel veel sterkte de komende tijd", zo zegt Gordon in een insta-filmpje waarin hij door de vrijwel lege straten van Amsterdam loopt. "Het is leeg in Amsterdam, een stad die normaal gesproken zo ’vibrant’ is en zo vol met leven."

Gewoon thuis blijven

In deze video-boodschap schaart Gordon zich achter zijn collega-BN'ers die ook allemaal dringend oproepen om toch vooral zo veel mogelijk binnen te blijven (en die overigens ook meer waardering willen voor onze zorgmedewerkers). "We doen wat de overheid ons opdraagt: gewoon thuisblijven en zo min mogelijk contact met mensen."

Hamsteren

Net als zijn oud-RTL-collega Chantal Janzen wil ook Gordon nog even wat kwijt over mensen die 'als een idioot gaan hamsteren'. "We zijn een welvarend land met genoeg voorraden dus gun elkaar die ruimte om ook een ander boodschappen te laten doen." Hij sluit zijn bericht af met wat lovende woorden richting de zorgmedewerkers van Nederland. "Mijn grote dankbaarheid gaat uit naar al die mensen in de zorg die opengesteld staan en er koste wat het kost moeten staan!"

Lees verder