Maik de Boer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maik de Boer

Maik de Boer wil actie voor zorgmedewerkers

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De bekende stylist Maik de Boer roept zijn volgers én collega-BN'ers op om massaal te gaan klappen voor onze zorgmedewerkers die "met gevaar voor eigen leven anderen helpen" tijdens de coronacrisis waar ons land nu ook middenin zit.

Maik heeft naar eigen zeggen 'de meest invloedrijke influencers en tv-programma's getagd' om ervoor te zorgen dat deze ludieke actie vleugels krijgt.

Applaus!

Wat hij precies wil doen? "In Barcelona wordt geapplaudisseerd voor al het ziekenhuispersoneel en mensen in de zorg die met gevaar voor eigen leven andere helpen", begint hij. En dat moet ook in Nederland gebeuren, vindt de sterrenstylist. "LATEN WE DIT MORGEN (zondag) OOK DOEN, WAAR DAN OOK, OM 20.00 uur? Stuur deze post door en doe mee" Talloze BN'ers, waaronder Lieke van Lexmond en Bobbi Eden, reageren, wat ongetwijfeld gaat zorgen voor een indrukwekkende insta-kettingreactie. Maik: "Ik heb jullie hulp hard nodig ❤️"

Coronavirus

Eerder vandaag kwamen veel BN'ers ook al met een andere boodschap: blijf vooral thuis! En, ook nog wel goed om te weten voor iedereen die op de hoogte wil blijven van al het corona-nieuws: vanaf morgen komt de NOS tussen 9.00 uur en 12.00 uur elk uur met een nieuw, extra live-journaal op NPO 1, zo liet de zender eerder vandaag weten.

Lees verder