De familie Meiland in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
De familie Meiland in Chateau Meiland

Chateau Meiland in quarantaine door corona?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het lijkt erop dat het coronavirus inmiddels ook Chateau Meiland heeft bereikt. Bleef de crisis voor Martien en co. eerder beperkt tot lege schappen in de supermarkt, nu komt de dreiging opeens wel erg dichtbij voor de realitysterren! De vorige aflevering van Chateau Meiland eindigde al met de cliffhanger dat een van hun gasten mogelijk was besmet het virus. En afgaande op het eerste fragment uit de komende aflevering heeft dat verstrekkende gevolgen voor het kasteel en zijn bewoners!

Theedoek

Martien en Erica moeten met hun gast naar de dokter om die te laten testen op het coronavirus. Helaas bevinden ze zich in Frankrijk en dus staan ze weer eens voor een dichte deur. Het is dus niet zeker of de gast daadwerkelijk is besmet met corona. Maar alleen al de kans dat het dodelijke virus het kasteel bereikt heeft, zorgt natuurlijk voor de nodige paniek bij de Meilandjes. Terwijl Maxime zich behelpt met een theedoek, sluit het fragment af met een onheilspellend shot waarin Erica het gevreesde Q-woord uitspreekt. Moet het kasteel dan echt in quarantaine?

Helaas krijgen we volgende week maandag pas antwoord op die vraag. Kun je niet zolang wachten? De komende aflevering van Chateau Meiland is nu al vooruit te kijken via KIJK.nl!

Lees verder