Martien Meiland en vrouw Erica van Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland en vrouw Erica van Chateau Meiland

Nadège bedankt Chateau Meiland-fans voor inzamelingsactie

|
|

Laatste update:

Nu Chateau Marillaux officieel te koop staat, is duidelijk geworden dat superfan Astrid toch niet genoeg geld ingezameld heeft… Zij wilde het optrekje van de familie Meiland namelijk laten kopen door huishoudster Nadège.

Nadège enorm dankbaar voor donaties

Aangezien de familie Meiland binnenkort naar Nederland vertrekt, besloot superfan Astrid een inzamelingsactie voor Nadège te starten. Met dat geld zou de huishoudster Chateau Marillaux moeten kunnen kopen. Alhoewel het streefbedrag niet gehaald is, is Nadège toch enorm dankbaar!

Chateau Marillaux blijkt iets te duur...

Erica besloot Nadège voor de camera te slepen om haar Nederlandse fans te bedanken. Er was namelijk 2.800 euro bijgeschreven op de huishoudster haar rekening! Helaas kwamen de superfans dus niet helemaal in de buurt van de vraagprijs van Chateau Marillaux... Nadège is echter alsnog enorm blij met de donatie. Daarmee kan ze namelijk een appartement in een betere buurt zoeken. Ook Erica is blij met de doneeractie: "Dat heeft Astrid maar mooi voor elkaar gekregen.”

Lachen en huilen in Chateau Meiland

Zoals je inmiddels gewend bent, is het nooit lang rustig in Chateau MeilandZo maakt Martien zich enorm veel zorgen over zijn gezondheid en heeft de familie te maken met geldzorgen. Gelukkig blijft er ook altijd genoeg te lachen! Kijk maar eens naar deze grappigste momenten uit Chateau Meiland seizoen 3.

Lees verder