Geldzorgen in Chateau Meiland: 'Dan moet iemand de prostitutie in'

Door Redactie
Chateau Meiland, Erica

Door de coronacrisis blijven de annuleringen op het Chateau binnenstromen. Niemand durft meer lekker op vakantie te gaan en Erica moet dus ruim 1000 euro per dag terugboeken. De hele familie zit in de stress. 

Prostitutie dan maar?

Vorige week zagen we de Meilandjes al in de stress schieten en zelfs vrezen voor faillissement (hier hebben ze inmiddels al op gereageerd). Erica komt met het sombere nieuws dat er in de afgelopen 8 dagen bijna 8500(!) euro is teruggeboekt. Daar schrikt iedereen behoorlijk van. Maxime komt direct met een oplossing: "Dan moet iemand de prostitutie in!" roept ze. Omdat dat een contactberoep is (en om veel andere redenen), is prostitutie geen optie en moet de familie andere manieren gaan bedenken om aan geld te komen. Ze maakten onlangs nog bekend zelfs alle reserveringen te hebben gecanceld... dat gaat niet goed!

Doe mee: Superguide pubquiz!

Lenteopruimingen

Ondanks de financiële stress moeten de Meilandjes nog gewoon (nou ja, gewoon...) doorgaan met de zaak runnen. De lenteopruimingen gaan door en Martien heeft zijn handen vol aan alle tuinierklussen. De Meilandjes zitten zeker niet op hun reet tijdens de crisis!

Chateau Meiland zie je elke maandag om 20:30 uur op SBS6. Of kijk alvast de aflevering van volgende week op KIJK.nl.