Lenteschoonmaak Chateau Meiland loopt gierend uit de hand

Claire, Maxime, Montana, Erica en Martien in Chateau Meiland

Nu de coronacrisis in Chateau Meiland bezworen lijkt, kan de familie weer over tot de orde van de dag. In het geval van de Meilandjes betekent dat klussen, bekvechten en wijnen! Vanavond is het tijd voor de grote lenteschoonmaak in de chambre d'hotes. En daarbij worden ook de moeilijk te bereiken plekjes niet overgeslagen. Maar hoe luidt die uitdrukking ook alweer over te veel koks in de keuken?

Aura

In het eerste fragment van de nieuwe aflevering van Chateau Meiland zien we hoe Martien achter de koelkast probeert schoon te maken. Maar zoals altijd loopt het schijnbaar eenvoudige klusje gierend uit de hand zodra de rest van de familie zich ermee gaat bemoeien. “Waarom gaat zij bij mij in mijn aura staan?”, vraagt Martien aan Maxime als hij door Erica letterlijk en figuurlijk in een hoekje wordt gedrukt. Het is eigenlijk een wonder dat er nog geen T-shirts te koop zijn met deze uitspraak. Het lijkt namelijk ons dé must-have voor komende zomer in anderhalvemetersamenleving!

Je ziet Chateau Meiland vanavond om 20.30 uur op SBS6. Geen zin om zo lang te wachten, kijk dan alvast vooruit via het videoplatform KIJK!