Paniek in Chateau Meiland: 'Gaan we dan failliet?!'

Chateau Meiland

Wat een drama weer gisteravond in het Chateau. De Meilandjes zijn nog maar net bekomen van hun coronaschrik, als ze opnieuw het zweet uitbreekt. De coronacrisis heeft een behoorlijke impact op de zaken van het kasteel en de familie vreest faillissement. 

'Wat vreselijk!'

Doordat veel reserveringen worden gecanceld, moet Erica elke dag duizenden euro's terugboeken. Dat hakt er langzaam maar zeker wel in voor de familie Meiland. Als Martien en Maxime dit horen, schrikken ze zich rot. "Wat vreselijk", roept Martien. "Maar gaan we dan failliet?", vraagt Maxime.Nu werd deze aflevering al een tijdje geleden opgenomen eninmiddels zeggen de Meilandjes dat er van faillissement geen sprake is. Gelukkig maar! Er zijn weinig andere gekke kasteelfamilies waar we naar kunnen uitwijken. De gezichtsmaskers blijven nog wel ingewikkeld voor Chateau Meiland.

Nog meer drama

Niet alleen de economische situatie zorgt voor stress, de lenteopruimingen gaan ook niet helemaal vlekkeloos zoals we in het voorproefje al zagen. Die familie kan ook helemaal niks normaal aanpakken hè! Bekijk hieronder hoe zelfs een simpele schoonmaakbeurt Martien helemaal hysterisch maakt. 

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur op SBS6. En als je geen zin hebt om te wachten kan je op KIJK.nl alvast een aflevering vooruit kijken!