Martien versus mondkapjes in nieuwe aflevering Chateau Meiland

Martien Meiland op de trap van Chateau Meiland

Vorige week konden we al zien hoe er paniek uitbrak op Chateau Meiland na een mogelijke coronabesmetting van een van de gasten. De schrik zit er hierdoor goed in bij de prettig gestoorde ondernemersfamilie. Om te voorkomen dat het gevaarlijke virus nog meer slachtoffers maakt, laat de familie Meiland dan ook niets aan het toeval over. Zo besluit Martien dat hij voortaan altijd mondkapjes draagt in het kasteel. Maar dat blijkt natuurlijk al snel makkelijker gezegd dan gedaan...

RIVM

In het eerste fragment uit de nieuwe aflevering van Chateau Meiland is te zien hoe Martien Meiland worstelt met zijn mondkapje. En daarbij worden zo’n beetje alle regels van het RIVM geschonden. Het lijkt Martien bijvoorbeeld een strak plan om het mondkapje van Maxime te lenen als zijn elastiekje knapt. We zijn geen gediplomeerd virologen, maar iets zegt ons dat dit niet echt helpt in het afremmen van het virus. Of, zoals Maxime het wat minder diplomatiek verwoordt: “Ja, dahááág! Met die vieze adem van jou. Nee, hoor!

Je ziet Chateau Meiland vanavond om 20.30 uur op SBS6. Als je niet zo lang kunt wachten, kun je de realityhit ook vooruitkijken via het videoplatform Kijk!