Martien Meiland over 'faillissement': "geen sprake van"

Martien Meiland en vrouw Erica van Chateau Meiland

Martien Meiland vreest faillissement door coronacrisis? Misschien ligt dat toch net even ietsjepietsje genuanceerder… In een gesprek met RTL Boulevard wil de kasteelheer de geruchten over het bankroet in ieder geval graag de kop indrukken.

Martien en Erica geven duidelijkheid over faillissement

Faillissement? “Daar is helemaal geen sprake van”, aldus Martien Meiland, die zo te zien alweer afscheid genomen heeft van zijn snor. Natuurlijk worden er reserveringen geannuleerd, maar de kasteelheer moet zelf ook boekingen afzeggen. “Wij hebben van Macron afgelopen maandag natuurlijk vernomen dat wij tot 11 mei niet open mogen", aldus Martien. Erica vult aan: "Wij hebben een mail gestuurd naar de mensen die hier tot 11 mei zouden komen, die hebben we geannuleerd en de bedragen teruggeboekt. Verder is er niets aan de hand. Voor iedereen die na de lockdown wil komen: jullie zijn van harte welkom."

Zo ontstonden de geruchten over het bankroet

De geruchten over het bankroet van de familie Meiland ontstonden naar aanleiding van een interview dat Martien deed met het Vlaamse blad TV Familie. Aldaar heeft hij namelijk gezegd dat hij vreest voor een faillissement als de - door Martien zo gevreesde - coronacrisis nog lang duurt en mensen in de zomer nog steeds niet mogen reizen. Op dit moment is er volgens de Meilandjes echter nog niets aan de hand. Ze kunnen ondanks de vele annuleringen gewoon lekker blijven wijnenwijnenwijnen in hun Chateau Marillaux.