Martien Meiland, Chateau, Coronavirus

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland, Chateau, Coronavirus

Martien Meiland is bang voor het coronavirus: 'Jullie nemen het niet serieus'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Martien Meiland is als de dood voor het coronavirus. Hij is dan ook blij dat hij momenteel nog in Frankrijk woont en niet in Nederland. 

Dit heeft de realityster laten weten op Radio 538.

Alles dicht

"Wij in Frankrijk leven heel anders met het coronavirus dan jullie in Nederland", zo maakt hij duidelijk. "Bij jullie kan je gewoon naar de winkels, naar de tuincentra's, naar bouwmarkten. Weet je, iedereen loopt maar gewoon alsof er niets aan de hand is. Hier in Frankrijk is gewoon alles dicht. Alles is gesloten." En dat geldt dus ook voor het Chateau, dat het nu moet stellen zonder huishoudster Nadège

Niet bellen

Martien is dan ook blij dat hij nu nog in een land woont waar het wel serieus wordt genomen. "Ik vind het eng zoals het nu in Nederland is. Ik las ergens dat 60 procent kans heeft op het coronavirus. Nou, mij niet bellen!" Hij zou dan als Nederlander de bouwmarkt ook even overslaan. “Ik vind het raar dat je hutjemutje bij kassa’s staat of in een bouwmarkt. Ik zou zeggen: sluiten de winkels! En iedereen thuisblijven zoals in Frankrijk. Dan heb je toch de minste kans dat je het krijgt?”

Sinds afgelopen maandag hebben we ook alle reden om thuis te WILLEN blijven: het derde seizoen is namelijk begonnen

Lees verder