Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chateau Meiland

Gemist: Chateau Meiland biedt broodnodig vermaak in deze bizarre tijd

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is even een rare tijd: gisteren hoorden we nog dat alle evenementen tot 1 juni niet doorgaan. Maar daar was eindelijk weer Chateau Meiland! Niks coronavirus, gewoon ouderwets lekker lachen! Kijkers vinden massaal steun in de hilarische familie.

Wat goéééd!

Het houdt ook maar niet op, elk programma dat je kijkt heeft het erover: het coronavirus. Het is allemaal heel heftig natuurlijk, maar op een gegeven moment wil je er even tussenuit. Martien en zijn gezin (en laten we Nadège niet vergeten, wát een mooi badpak!) zijn erin geslaagd de Nederlanders een uurtje niet te laten denken aan het virus. "Ik ben zó blij dat #ChateauMeiland vanavond weer op tv komt. Een uurtje ouderwets verstand op nul", tweet een opgeluchte kijker.

Wijnen in Tenerife

De seizoenspremière nam ons mee op een droomvakantie! De Meilandjes vertrokken naar het zonnige Tenerife voor een welverdiend weekje weg. Dat ziet er héérlijk uit! Twitteraars gaan vooral stuk om Nadège, wat zouden we toch zonder die vrouw moeten. Het lijkt er helaas op dat de Franse huishoudster niét mee verhuist naar Nederland met de familie... Une catastrophe!

Lekker vooruitkijken

Heb je nog meer behoefte aan de Meilandjes? Je kunt alvast de volgende aflevering vooruitkijken via KIJK. Wat goéééd!

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Lees verder