Martien Meiland in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Martien Meiland in Chateau Meiland

Martien Meiland vreest faillissement door coronacrisis

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De familie Meiland bleek een gouden businessmodel in handen te hebben: een waanzinnig populaire realityserie die zich afspeelt tegen de achtergrond van een Frans kasteel waar de fans een kamer kunnen boeken. Geen wonder dat alle kamers in Chateau Meiland vorig jaar augustus al voor heel 2020 waren volgeboekt! Maar nu zit de ondernemersfamilie in de hoek waar de klappen vallen. Door de coronacrisis regent het namelijk afzeggingen voor hun chambres d’hôtes!

Martien Meiland vreest faillissement door coronacrisis

Pompen of verzuipen

In een interview met het Vlaamse weekblad TV Familie onthult Martien dat het momenteel pompen of verzuipen is voor de familie Meiland. “Als mijn vrouw Erica ’s morgens haar computer opengooit, loopt de ene na de andere annulering binnen. We waren zo goed als volgeboekt voor deze lente en zomer. Maar daar blijft nu niets meer van over.”

Buffer

Tot overmaat van ramp komt door de coronacrisis ook de geplande verkoop van kasteel op de tocht te staan. “Tja, daar kunnen we pas weer over nadenken als die crisis voorbij is. En dan maar hopen dat de prijzen niet dramatisch zakken”, aldus de kasteelheer. Inmiddels houdt Martien ook rekening met het slechtst denkbare scenario: “We hebben wel een buffer. Maar als deze crisis nog lang duurt en als mensen in de zomer niet mogen reizen, dan zie ik het niet goed komen. Dan vrees ik voor het failliet.

Lees verder