Kijkers gaan stuk na hysterische, uit de hand gelopen Chateau Meiland-aflevering

Martien Meiland in Chateau Meiland op SBS6

In deze moeilijke tijden, waarin we met zijn allen proberen vooral NIET gillend gek te worden in thuisquarantaine, komt Chateau Meiland als geroepen. Kijkers konden gisteren weer héérlijk uitblazen met een hysterische, krankzinnige aflevering.

De reality-hit van SBS6 bood weer de broodnodige afleiding waar we massaal naar hunkeren. Ruim 1,2 miljoen kijkers zagen hoe de show bijna letterlijk uit de bocht vloog toe Erica Meiland op het nippertje een voorbij scheurende vrachtwagen kon ontwijken.

Kijkers genieten

Ook het bezoekje aan de brocante - de favoriete bezigheid van Martien, Maxime en Erica - viel in de smaak bij kijkers. Net als het klussen in dat ooit zo vervallen bijhuisje, dat de Meilandjes geheel in stijl juist niet in werkkleding deden. Puur genieten!

Chateau Meiland in coronatijden 

Oh ja: wie vreest dat corona mogelijk ook roet in het eten gaat gooien bij Chateau Meiland, hoeft niet te vrezen. SBS6 kreeg toestemming van de Franse en Nederlandse overheid om toch een cameracrew naar het chateau te sturen, ondanks dat het kasteel natuurlijk óók op slot zit. Goed: de nieuwe afleveringen zijn dus gewoon veiliggesteld! Dit geldt - zo weten we sinds kort - ook voor huishoudster Nadège. Die gaat helaas niet mee met de Meilandjes naar Nederland, maar daar heeft Martien wat op verzonnen!

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Terugkijken én vooruitkijken kan op KIJK.nl.