Wat goed! Chateau Meiland krijgt vierde seizoen!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wat goed! Chateau Meiland krijgt vierde seizoen!

Wat goed! Chateau Meiland krijgt vierde seizoen!

|
|

Laatste update:

Op Chateau Meiland trekken ze nog maar een wijntje open. De populaire realityshow rondom de excentrieke Martien en zijn gezin krijgt een vierde seizoen!

De kolderieke belevenissen van Martien, Erica en Maxime Meiland blijven de kijkers boeien. De show denderde in 2019 ineens naar de top van ieders favorietenlijstjes, en de Meilandjes waren een zéér welkome hit op SBS6.

Het derde seizoen, dat op maandag 15 juni eindigt, gaat over de verbouwing van Chateau Marillaux en de Meilandjes die hun terugkeer naar Nederland voorbereiden. De bed and breakfast staat momenteel te koop, en de annuleringen stromen binnen door het coronavirus.

In het vierde seizoen betrekken Martien en Erica hun nieuwe woonboerderij in Hengelo. Wat hun zakelijke onderneming precies gaat worden is nog niet bekend.

Chateau Meiland

De familie Meiland is populair op tv, maar financieel gaat het even niet lekker, omdat er erg weinig toerisme mogelijk is. Het chateau staat te koop, maar de vraagprijs is wel érg hoog voor een kasteel in vrij gebrekkige staat.

Hoe het afloopt zien we waarschijnlijk in het vierde seizoen van Chateau Meiland. Wanneer de nieuwe reeks te zien is, is nog onbekend. Het maken van het programma kost niet bijzonder veel tijd, dus we hopen dat het van de zomer weer ouderwets gezellig is op het kasteel.

Lees verder