Chateau Meiland wint Gouden Televizier-Ring 2019

Martien Meiland en vrouw Erica van Chateau Meiland

Zojuist is de 54ste Gouden Televizier-Ring uitgereikt op het Gouden Televizier-Ring Gala 2019. Chateau Meiland is de winnaar van de belangrijkste televisieprijs van Nederland! Andere winnaars van de Televizier-Sterren zijn onder meer Elise Schaap, Beau van Erven Dorens en Chantal Janzen.

Chateau Meiland verslaat Beste Zangers en Expeditie Robinson

Naast Chateau Meiland waren ook het geweldige Beste Zangers en het door ons elke week besproken Expeditie Robinson genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2019. Voor Expeditie Robinson was dit al de vijfde keer dat het programma genomineerd werd! Alleen Wie is de Mol? werd vaker genomineerd. Het door Jan Smit gepresenteerde Beste Zangers kijkt eveneens terug op een groot aantal nominaties, die het tot dusver evenmin wist te verzilveren. De derde kanshebber (en grote winnaar!) was dus Chateau Meiland, dat vooral dankzij kasteelheer Martien Meiland natuurlijk een enorm grote gunfactor had. Voor Chateau Meiland was het vanzelfsprekend de eerste nominatie, omdat het programma dit voorjaar pas voor het eerst te zien was. Dat Chateau Meiland uiteindelijk met de Gouden Televizier-Ring 2019 naar huis ging, is te danken aan het publiek. Zij konden tijdens de live-uitzending stemmen op de drie genomineerden.

Televizier-Sterren voor Beau van Erven Dorens en Chantal Janzen

Natuurlijk is de Gouden Televizier-Ring de hoofdprijs van het gala, maar er waren natuurlijk meer prijzen te verdelen. Bijvoorbeeld de Televizier-Ster voor beste de presentatoren en de beste acteur. Deze prijzen in deze categorieën gingen naar Elise Schaap, Beau van Erven Dorens en Chantal Janzen. Ze versloegen daarmee André van Duin, Arjen Lubach, Eva Jinek, Floortje Dessing en Ilse Warringa. Andere Televizier-Sterren werden uitgedeeld aan Heel Holland Bakt, Shitty Diary en Zappsport.