Chantal Janzen

Veronica Superguide logo
Chantal Janzen

Dit zijn de winnaars van de Televizier-Sterren 2019

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

We kijken allemaal natuurlijk enorm uit naar de bekendmaking van de winnaar van die felbegeerde Gouden Televizier-Ring 2019! Dat is echter niet de enige prijs op het gala. We zetten zodoende graag alle winnaars van een Televizier-Ster voor je op een rijtje!

Winnaars Televizier-Sterren 2019 bekend

De Televizier-Ster Presentator is gewonnen door de nieuwste talkshowhost van Nederland: Beau van Erven Dorens. Dat betekent dat André van Duin en Arjen Lubach naast de prijs hebben gegrepen. Bij de vrouwen viel de dodelijk vermoeide Chantal Janzen in de prijzen. Zij won de Televizier-Ster Presentatrice en versloeg kersverse RTL-ster Eva Jinek en Floortje Dessing. Een andere vrouw die er vanavond met zo’n felbegeerde award vandoor ging, is Elise Schaap. In de categorie Televizier-Ster Acteur/Actrice nam zij het op tegen Chantal Janzen en Ilse Warringa. De volgende categorie die we bespreken, is die van Televizier-Ster Talent. Uiteindelijk werd Nienke Plas verkozen tot het grootste tv-talent. Frank & Rogier en Holly Mae Brood grepen helaas naast deze prijs. 

Andere winnaars Gouden Televizier-Ring Gala 2019

Het houdt niet op met die prijzenregen tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. We hebben namelijk nog drie categorieën te gaan. Te beginnen met Televizier-Ster Online-Videoserie. Van de drie genomineerden (Boos, Jachtseizoen en Shitty Diary) wist uiteindelijk Shitty Diary van Nienke Plas de nominatie te verzilveren. En dan was er natuurlijk ook nog de Televizier-Ster Digital Impact. Deze prijs werd gewonnen door Heel Holland Bakt, waardoor Boer zoekt vrouw en Expeditie Robinson met lege handen achter bleven… Ten slotte dan nog de Televizier-Ster Jeugd voor Zappsport. Dit programma wist Kinderen voor kinderen en CupCakeCup te verslaan.

Update: inmiddels is de winnaar van de Gouden Televizier-Ring 2019 ook bekend. Deze prijs gaat met Martien Meiland van Chateau Meiland mee naar huis!

Lees verder