Chantal Janzen en Tijl Beckand in Dancing with the Stars op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen en Tijl Beckand in Dancing with the Stars op RTL 4

Oh nee: Chantal Janzen was doodmoe voor Dancing With The Stars-liveshow

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

RTL 4-ster Chantal Janzen stond gisteren opnieuw te shinen als presentatrice van Dancing With The Stars. Wat kijkers waarschijnlijk niet wisten? Ze was he-le-maal kapot. 

Nee, niet Wendy van Dijk en haar haat-tweets, en ook niet het geroddel over haar 'facelift', maar Chantals 1-jarige zoontje Bobby zorgde voor paniek. Hij gooide de nacht vóór de grote Dancing With The Stars-liveshow roet in het eten. "Het was 'n pittig nachtje. Kind ziek. Blafhoest", zet ze op instagram. 

Chantal Janzen in Dancing With The Stars

Kijkers hebben forse kritiek op de "flauwe" Tijl Beckand, Chantals co-host in Dancing With The Stars, maar de presentatrice komt er juist wél (redelijk) goed vanaf. Sterker nog: haast niemand had door dat ze een rot-nacht zonder slaap achter de rug had, zo lezen we in de comments van moeders die zulke horrornachten herkennen. 

De kleine Bobby in actie:

Herkenbaar

Want ja, zo'n slapeloze nacht is schering en inslag voor ouders van jonge kids. "Stel je voor dat je ook nog live op tv moet vanavond", zegt Chantal. "Oh wacht." Wij hebben er in ieder geval niets van gemerkt! Oh ja, als je de liveshow gemist hebt, kun je 'm hier terugkijkenDancing With The Stars is elke zaterdag vanaf 20:00 te zien op RTL 4.

Lees verder