Chantal Janzen en Tijl Beckand in Dancing with the Stars op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen en Tijl Beckand in Dancing with the Stars op RTL 4

HAHA: Chantal Janzen reageert op haat-tweets van Wendy van Dijk

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

RTL4-ster Chantal Janzen reageert - zoals we van haar gewend zijn - weer heerlijk gevat op de 'twitter-rel' met Wendy van Dijk, die haat-tweets over Chantal in Dancing with the Stars likete op twitter. 

Eerder vandaag verklaarde Wendy dat een hacker haar officiële account overnam en de 'vind-ik-leuks' gaf. Die bewuste berichtjes maakten Chantal en haar uiterlijk belachelijk. Zo omschreef een of andere dude haar zelfs als 'strakgetrokken, gebotoxte blonde doos'.

Reactie Chantal

"Superblij met m'n facelift", zet Chantal sarcastisch op instagram (met een erg flatteus shot uit haar programma Chantal's Pyjama Party). "Als iemand 't nummer van mijn arts wil: DM me! Groetjes!" 

Likken en laten likken

Ook de hashtags die ze erbij zet zijn typisch Chantal. #levenenlatenleven verandert in #likenenlatenliken en mondt zelfs uit in #likkenenlatenlikken. En #allehackheidopeenstokje is ook een geinige inhaker op de hele situatie met Wendy en haar gehackte account. 

Hoe zit het met Wendy?

Op sociale media klinkt vooral gelach van mensen die Wendy en haar hele 'hack'-verhaal totáál niet geloven. Vanmiddag gaf ze nog een interview op Radio 1 waarin ze zegt dat ze er nog gaat 'induiken'. Volgens Wendy gaat het om 'een derde persoon' die mogelijk haar inloggegevens al bezat. Iemand die ze wellicht ook kent uit haar eigen omgeving. 

Dancing with the Stars

We zouden bíjna vergeten dat het daadwerkelijke programma - Dancing with the Stars - gisterenavond spetterend begon op RTL 4. Vooral de ernstig zieke sporter Bibian Mentel viel in de smaak met een indrukwekkende rolstoeldans. Je kunt alle BN'er-dansjes hier terugkijken

Lees verder