Chantal Janzen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen

Chantal Janzen zou haar facelift laten filmen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Chantal Janzen sprak in een interview met Veronica Magazine over de beschuldigingen dat ze botox had gebruikt. “Als ik ooit een facelift doe, laat ik het misschien wel filmen. Ik vind het niet erg om daar kwetsbaar in te zijn."

Facelift?

Nadat het account van Wendy van Dijk een aantal hatelijke tweets over Chantal Janzen had geliked, beweerde de SBS-presentatrice dat haar account gehackt was. De focus was nu al op Chantal gelegd: heeft ze nou wel of niet een facelift gedaan? “Het stomme is: ik heb dat soort opmerkingen nooit gehad. Het waren nu ook maar vijf twitteraars. Alleen, door alles met het account van Wendy werd het groot,” vertelt de presentatrice aan Veronica Magazine. 

Veel energie

Op Instagram reageerde Janzen al met humor op de actie van Van Dijk en nu heeft ze daar nog iets aan toe te voegen. “Ik denk dat iedereen zijn verantwoordelijkheid moet nemen en ook moet incasseren. Volgens mij kost het ook heel veel energie om iets niet leuk te vinden of te haten.” 

'Yolanthe, doe het wel goed...'

Over facelifts en botox is de presentatrice erg open."Mocht ik ooit aan mezelf laten sleutelen, poeh, dan vind ik dat wel heftig. Mensen die hun tanden ook laten doen... Ik vond Yolanthe's eigen tandjes veel leuker. Dan denk ik: doe het wel goed, of zo. Maar het is ook een kwestie van smáák. Zij vindt het mooi. Dan moet je het doen. Wie ben ik om daar wat van te zeggen.”

Er zijn ook genoeg celebrity's die iets te ver gingen met plastische chirurgie, bekijk hier het lijstje. 

Lees verder