Caroline van Eeden in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Caroline van Eeden in Chateau Meiland

Caroline wil familie Meiland niet meer zien

|
|

Laatste update:

Eind vorig jaar zagen we hoe Caroline op emotionele afscheid wijze afscheid nam van de familie Meiland. Al werd er gespeculeerd over de reden van haar vertrek uit Chateau Meiland: was er sprake van een burn-out of was ruzie de oorzaak van haar terugkeer naar Nederland? Ook was er veel onduidelijkheid over de nasleep van haar exit. Martien en Caroline gingen als vrienden uit elkaar, maar van contact tussen de BFF's leek geen sprake meer. In een interview met Shownieuws doet de geplaagde huisvriendin nu zelf een boekje open over haar relatie met de Meilandjes!

Hengelo

Uit het interview blijkt dat er van de vriendschap met de ondernemersfamilie inmiddels weinig meer over is. Een hereniging zit er wat Caroline betreft dan ook niet in als de Meilandjes verhuizen naar Hengelo. “Nee, dat verhaal heeft ook zo’n baard gekregen. We hebben iets heel moois meegemaakt, maar ieder gaat zijn eigen weg. Met wederzijds respect.”

Huisvriendin

Het lijkt er dus op dat Caroline het boek Chateau Meiland voorgoed heeft dichtgeslagen. Niettemin wenst de voormalige huisvriendin Martien en zijn familie niets dan het beste. “Ik hoop ook echt dat ze goed door de coronatijd komen. Voor hen is het moeilijk, omdat in Frankrijk alles dicht is”. Martien ziet de toekomst in ieder geval zonnig in. De geruchten over een mogelijk faillissement drukte de kasteelheer al eerder de kop in!

Lees verder