Caroline van Eeden neemt afscheid van Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Caroline van Eeden neemt afscheid van Chateau Meiland

Caroline uit Chateau Meiland: ‘Ik kon gewoon niet meer’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Caroline van Eeden werd dankzij het megasucces van Chateau Meiland in no-time een bekende Nederlander. En dat is de realityster tegen wil en dank niet in de koude kleren gaan zitten. In een openhartig interview met Vrouw kijkt ze dan ook met dubbele gevoelens terug op haar avontuur in Frankrijk. “Niemand had voorzien dat we voor drie jaar zouden zijn volgeboekt. Dat succes heeft ons allemaal overvallen en heeft mij uiteindelijk de das omgedaan. (…) Ik kon gewoon niet meer. Had geen kracht meer in mijn lijf, was helemaal op.”

Kinderen

Caroline had dan ook geen andere keus dan terug te keren naar Nederland. “Mensen die mij kenden, zagen mij veranderen. Mijn kinderen vonden het zelfs zó erg, dat ze niet eens meer naar het programma keken.” Gelukkig heeft Caroline weer haar draai gevonden: “Inmiddels gaat het weer goed met me. Mijn droom (een eigen modeboetiek, red.) komt uit. Ik heb er zin in!”

Koek en ei

Ondanks de zware periode, had Caroline haar tijd op Chateau Meiland niet willen missen: “Ik ben gesprongen en heb daardoor fantastische avonturen beleefd en herinneringen gemaakt die niemand mij meer afpakt.” En ook tussen haar en Martien is het inmiddels weer koek en ei. De oude vrienden zouden elkaar niet meer gesproken hebben sinds het emotionele afscheid van Chateau Meiland, maar Martien en de familie wenste haar wel het allerbeste voor 2020. En daar kunnen we ons natuurlijk alleen maar bij aansluiten!

Lees verder