Maxime Meiland in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland in Chateau Meiland

Corona-angst slaat toe in Chateau Meiland

|
|

Laatste update:

Paniek! Is het coronavirus Chateau Meiland binnengedrongen? Martien, Erica en Maxime nemen in de nieuwe aflevering van vanavond het zekere voor het onzekere: die vrouw moet naar de dokter!

In een nieuwe preview, gedeeld door Martien himself, zien we hoe hij samen met Maxime en Erica een actieplan op poten zet. De van corona verdachte vrouw in kwestie is te gast in het B&B-kasteel, maar zit al een tijdje ziek op haar kamer. Mocht het corona zijn, hoe ga je zo'n vrouw dan veilig vervoeren?

Aanhanger

In... de aanhanger? Want ja, "zij moet natuurlijk niet in de auto, dan krijgen wij het ook", aldus Martien. Of, een andere optie: "inwikkelen in van dat plastic folie". Hoe ze het ook gaan doen; Maxime is een beetje bang en ziet het niet zo zitten. "Ik vind haar heel aardig hoor", begint ze, "maar ik ga niet bij haar in één auto". 

Corona

Het zal een beetje raar aanvoelen, die uitzending van vanavond. Deze opnames vonden een tijd geleden al plaats en we hebben ons inmiddels al door driehonderdduizend verschillende corona-vervolgfases heen geworsteld. Toch zullen Martien en co. er ongetwijfeld een hysterische uitzending van maken die ons de ellende in de wereld voor even (héél even) doet vergeten. Kun je écht niet wachten? Deze aflevering kun je al in z'n geheel zien op KIJK.nl.

Chateau Meiland is vanavond om 20:30 uur te zien op SBS6.

Lees verder