Aron en Monique in Married at First Sight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Aron en Monique in Married at First Sight

MAFS: Aron ‘benaderd door honderden vrouwen’

|
|

Laatste update:

Vandaag werd bekend dat het laatste stel uit Married at First Sight gesneuveld is. Aron en Monique probeerden er nog wat van te maken, maar uiteindelijk ontbrak “de vonk”. Monique heeft een nieuwe vriend, maar Aron is niet rancuneus (en... kreeg honderden berichtjes van vrouwen)!

Tijdens Married at First Sight bleef de vonk tussen Monique en Aron uit, hoewel de twee elkaar wel héél erg waardeerden. Ze gingen officieel uit elkaar maar bleven kijken of er meer in het vat zat. Uiteindelijk bleek dit helaas niet zo te zijn. Monique vond “totaal onverwacht” een nieuwe vriend.

In RTL Boulevard kwam Aron langs, om te vertellen over de breuk. “Hartstikke fijn dat ze iemand heeft gevonden op wie ze verliefd is geworden!  Ik vind het geweldig. Ik neem aan dat ik de volgende keer dat ik langskom wel voorgesteld word.”

Zelf zit Aron trouwens niet bij de pakken neer! “Ik had na de laatste aflevering heel veel Instagram-berichten, mailtjes en whatsappjes. Maar ja, dat loopt in de honderden, en op een gegeven moment zie je door de bomen het bos niet meer.” Mocht je Aron aan de haak willen slaan, dan is het handig als je reislustig bent, sportief én wel houdt van een feestje.

Married at First Sight mislukt

Monique en Aron léken een succesvol stel tijdens het laatste seizoen van Married at First Sight, maar uiteindelijk sloeg de vlam toch niet in de pan. Het andere getrouwde stel, Freddy en Sylvia, scheidden alsnog toen Sylvia kanker bleek te hebben. Voor de rest waren de stellen in MAFS behoorlijk kansloosEén stel kreeg nog in het openbaar ruzie over hoe slecht de seks was. Dat gebeurt wel vaker in een huwelijk, maar meestal niet na een paar weken.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder