Freddy en Sylvia

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Freddy en Sylvia

MAFS-avontuur Freddy en Sylvia neemt verschrikkelijk verdrietige wending

|
|

Laatste update:

De finale-aflevering van Married at First Sight, die sinds vanochtend op Videoland staat, brengt een verschrikkelijk en ook verdrietig moment met zich mee. Het avontuur van Freddy en Sylvia kreeg een nare wending...

Let op: dit artikel bevat spoilers voor de nieuwste aflevering van MAFS (die morgen pas op RTL 4 komt).

Toen Carlo Boszhard en expert en seksuologe Eveline Stallaart - die wij eerder nog spraken over het beruchte koppelsweekend - bij Freddy en Sylvia aankwamen voor het beslismoment, kwam alleen Freddy opdagen. Sylvia blijkt longkanker te hebben en kon dus niet bij de opnames aanwezig zijn.

Freddy en Sylvia

Carlo mocht met toestemming van Sylvia aan de kijkers vertellen dat ze aan longkanker lijdt. Het is nog niet bekend hoe het nu met haar gaat, maar daar horen we morgen, nadat de aflevering ook op RTL 4 is geweest, hopelijk meer over. "Ik was er echt helemaal kapot van", zei Freddy op de bank tegenover Eveline en Carlo. "De tranen liepen gelijk helemaal over de wangen. Ik vond het heel erg toen ik dat hoorde."

Bankplakkers: dé podcast over films en series!meer

Samen sterk

Het nieuws sloeg uiteraard ook bij Sylvia zelf in als een bom. "Die heeft al heel veel meegemaakt en dan komt dit weer op je pad en krijg je toch weer even een klap", aldus Freddy. Hij kondigde alvast aan dat hij haar mist en niet kon wachten om haar na de opnames direct te bezoeken. "Even verslag uitbrengen hè!"

Bij elkaar blijven of scheiden?

Zoals je in de aflevering al hebt kunnen zien, kozen 'Fred' en 'Syl' ervoor om hun huwelijk door te zetten. Lees hier hoe het keuzemoment bij de andere stellen verliep

Lees verder