Lars en Lizzy in Married At First Sight

Veronica Superguide logo
Lars en Lizzy in Married At First Sight

MAFS-Lizzy klapt uit de school over seks met Lars

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Nou, RTL 4-hit Married at First Sight zit erop dus mogen de kandidaten vrijuit praten over hun trouwavontuur... en dat hoef je ze geen tweede keer te vertellen. Deelneemster Lizzy strooit zelfs met best wel intieme details over haar seksleven met ex-man Lars.

Wij spraken gisteren nog met Lars, die het allemaal best wel netjes hield - ook al hoeft hij zeker geen contact meer te hebben met zijn ex Lizzy. Dat blijkt wederzijds, zo merken we na een filmpje van realityster Louisa Janssen. Die zocht Lizzy en MAFS-'collega' Danny op en vroeg schaamteloos of er gesekst is of niet.

Bankplakkers: dé podcast over films en series!meer

De 'tegenvallende' bedavonturen van Lars en Lizzy

'Louisa' en 'subtiel' zijn twee woorden die simpelweg niet samengaan. We zullen het nog een béétje netjes houden en niet schrijven hoé ze het vroeg, maar Louisa wilde dus weten of er nu wel of niet is gesekst. "We zijn wel intiem geweest", gaf Lizzy toe. "Ik dacht: zo gaat het verliefde gevoel wat meer komen...", maar toen onderbrak Louisa haar met de vraag: "Was de seks goed?" Nou, nee, volgens Lizzy was het allemaal een tikkie underwhelming.

Lizzy doet een boekje open

"Moet ik hier echt antwoord op gaven?", probeer Lizzy nog, maar Louisa weet haar over te halen om de tea te spillen. "Ik vond het tegenvallen." Ook vond ze het irritant dat meerdere MAFS-kijkers riepen dat Lizzy 'nog wel maagd zou zijn omdat ze topsporter was'. Onzin, reageert ze. "Wij hebben ook gewoon behoeftes. Ik ben geen leek. Dus ja: Lars en ik hebben het ook gedaan. Dat is geen geheim."

Danny en Rein

Uiteráárd ontkwam ook Danny - Reins ex-man - niet aan de seksvragen van Louisa. "We hebben wel een keer seks gehad", zegt hij. Wel vond hij het belangrijk om - los van het "vleselijk contact" - erachter te komen wat voor man Rein is. Over hem gesproken: wij belden met Rein om terug te blikken op zijn huwelijk met Danny. Rein had het er best moeilijk mee nadat Danny kenbaar maakte te willen scheiden...

Lees verder